Etusivu > Takuu

Zhejiang Mesa Saniteyhdistys Oy, ltd

Takuu:


MESA tarjoaa seuraavat Nopea Rajoitetut takuut sen tuotteista. Nämä takuut ulottaa vain alkuperäinen omistaja/lopun-End-User henkilökohtaiseen kotikäyttöön ja aloittaa laitteen valmistuspäivämäärä. Kaupalliseen käyttöön sovelletaan lisärajoituksia.


MESA takaa akryyli suihku Kit on virheetön ja materiaaleja normaalikäytössä ja palveluksesta kymmenen (10) vuotta alkuperäisestä ostopäivästä omistaja/loppukäyttäjän, urakoitsijan tai rakentaja valtuutetulta jälleenmyyjältä.


MESA takaa whirlpool moottorit/pumput on virheetön ja materiaaleja normaalikäytössä ja palveluksesta viisi (5) vuoden ajan alkuperäisestä ostopäivästä omistaja/loppukäyttäjän, urakoitsijan tai rakentaja valtuutetulta jälleenmyyjältä.


MESA takaa puhaltimet on virheetön ja materiaaleja normaalikäytössä ja palveluksesta viisi (5) vuoden ajan alkuperäisestä ostopäivästä omistaja/loppukäyttäjän, urakoitsijan tai rakentaja valtuutetulta jälleenmyyjältä.


MESA takaa poreallas ja ilmastointi systems on virheetön ja materiaaleja normaalikäytössä ja palveluksesta kaksi (2) vuoden ajan alkuperäisestä ostopäivästä omistaja/loppukäyttäjän, urakoitsijan tai rakentaja valtuutetulta jälleenmyyjältä.


MESA takaa suihku ovet on virheetön ja materiaaleja normaalikäytössä ja palveluksesta ja kymmenen (10) vuotta * alkuperäisestä ostopäivästä omistaja/loppukäyttäjän, urakoitsijan tai rakentaja valtuutetulta jälleenmyyjältä. Suihkun oven sulkemista materiaalit ja tiivisteet eivät kuulu tämän takuun.


MESA takaa, höyry-järjestelmät on virheetön ja materiaaleja normaalikäytössä ja palveluksesta viisi (5) vuotta ja steam suuttimet kaksi (2) vuotta, omistaja/loppukäyttäjän, urakoitsijan tai rakentaja alkuperäisestä ostopäivästä valtuutetulta jälleenmyyjältä.


Valtuutettu jälleenmyyjä tai MESA ilmoitettu olevan viallinen takuuaikana tuotteen korjattava tai vaihdettava (jossa tuote samanarvoisia) MESA valinnan. Asiakas voi laskuttaa kustannukset tavaraliikenteen liittyvät merenkulun varaosien tuote. Missään tapauksessa MESA vastuussa korjauskustannukset tai korvaaminen kaikki asennusmateriaalit, mukaan lukien mutta ei rajoittuen, laatat, marmori, jne. Tämä takuu ulottuu alkuperäinen omistaja/lopun-End-User ja ei voi siirtää seuraavan omistajan.


Kumpikaan jakelija, MESA jälleenmyyjältä tai muu henkilö on antanut luvan mitään vakuutusta, takuita tai muita kuin tämä takuu ei täytäntöönpanokelpoisia MESA tai muulle henkilölle.


MESA pidättää oikeuden muuttaa tämän takuun milloin tahansa edellyttäen, että tällainen muutos ei muuta takuuehdot voimassa kyseisten tuotteiden myyntiin.


Takuu

Saadakseen tämän takuun mukainen palvelun normaalina työaikana, ota joko yhteyttä jälleenmyyjä tai maahantuoja, joka myi yksikkö, tai ota suoraan yhteyttä MESA. MESA tarjoaa takuuhuollon, edellä, jos seuraavat edellytykset täyttyvät:

(1) on luonteeltaan tai tyyppi takuu;

(2) käyttäjä on ilmoittanut MESA edustajan tai takuu huolto-osastolle edustajasta ongelman takuuaikana;

(3) vakuuttavaa näyttöä (esimerkiksi sarjanumero tai ostotodistus) on annettu edellä käyttäjä todistaa, ettei tapahtunut tai löydettiin takuuaikana; ja

(4) valtuutettu itsenäisen service henkilön tai yrityksen edustaja on ollut sallittua käännellä tuotetta kohtuullisessa ajassa kun käyttäjä raportoi ongelmasta normaalina työaikana.


JOONA takuu lastaamisvelvoitteen kun tarjousta vaihtaminen tai korjaaminen. Ostajan kieltäytyminen tarjous päättyy MESAN Takuuvelvoite. Tuotteen, vaihdetaan tai korjataan takuuaikana katetaan alkuperäisen takuun jäljellä olevan jakson aikana.